Birouri: București și Baia Mare | a1(at)a1care.ro | +40-262-221222

A1 Care” este un proiect sustinut in Romania de compania specializata in recrutare Work Experience Group SRL, parte in grupul de companii Work Experience cu sediul central in Bournemouth, Marea Britanie.

Work Experience Group SRL este o compania acreditata de Institutul Teritorial de Munca in calitate de agent de ocupare si plasare a fortei de munca, conform legii 156/2000 privind protecţia cetăţenilor români care lucrează în străinătate. Compania intruneste o experienta de peste 20 de ani in recrutare a unei echipe de profesionisti ce ofera solutii de resurse umane pentru mari companii din Europa si America in domeniul hotelier, industrial, logistic si medical.

Proiectul „A1 Care” este dedicat exclusiv Asistentilor Medicali Generalisti care doresc sa lucreze in NORVEGIA. 

Unul din proiectele de succes promovate in Romania de „A1 Care” este programul de studiu personalizat, numit generic Anul IV de studiu dedicat tuturor absolventilor AMG care doresc sa se specializeze si sa profeseze in conceptul de ingrijiri „total care” folosit cu traditie in Norvegia in caminele de varstnici.

Proiectul este dezvoltat in Romania de „A1 Care” impreuna cu colegii nostri norvegieni. Ne mandrim ca am ajuns impreuna la a 4-a generatie de absolventi, cea mai recenta iesind de pe bancile propriului nostru Centru de Training de la Eforie Sud. Doar anul trecut peste 65 de absolventi ai programului nostru au inceput cu succes un nou drum in cariera lor, in tara cu unul din cele mai ridicate standarde de viata din lume.

Solicitarile tot mai mari venite de la absolventi AMG si feedbackul pozitiv primit an de an de la partenerii nostri din Norvegia, a facut sa ne dorim sa impartasim si cu altii succesul programului de pregatire personaliat de A1 Care ce contine cursuri intensive de limba norvegiana cat si tehnici medicale folosite in Norvegia.

Din 2022 vom exinde programul de pregatire cu un nou Centru de Training la Iasi dezvoltat in colaborare cu partenerii nostri de la Scoala Postliceala FEG unde un grup de 34 de studenti vor putea beneficia de cel mai modern sistem de școlarizare din Romania.

Te asteptam cu drag sa te alaturi echipei „A1 Care” pentru ca prin noi sa obtii un loc de munca sigur in Norvegia!