Birouri: București și Baia Mare | a1(at)a1care.ro | +40-262-221222

Întrebări frecvente

Cum pot sa intru in program?Trimite-ne un CV pe adresa [email protected]. Lasa-ne un mesaj pe Facebook – A1 Care. Aplica direct de pe pagina noastra de Locuri de muncă.

Pot sa ma inscriu daca sunt in anul I sau II la o scoala postliceala / facultate, specializarea AMG?

Te poti inscrie in programul nostru incepand cu anul II de studiu la A.M.G. sau daca ai absolvit deja o postliceala / facultate de A.M.G.

Pot sa ma inscriu, daca nu am diploma de bacalaureat?

Diploma de bacalaureat nu este necesara ca sa te inscrii in programul de formare A1Care si pentru a obtine un job de AMG in Norvegia.

Este necesara experienta ca AMG pentru a intra in program si a obtine un loc de munca in Norvegia?

Experienta nu este un factor determinant pentru a te inscrie si a obtine autorizatia de munca in Norvegia. Tot ce trebuie sa cunosti, vei invata si practica alaturi de asistenti medicali seniori, atat din Romania, cat si din Norvegia, chiar inainte de a ajunge acolo.

Ce documente am nevoie ca sa intru in program?

Diploma AMG, foaie matricola, certificatul de membru OAMMR, cont bancar RON/EUR, pasaport

Cat costa sa ma inscriu in program?

Costurile pentru intreg programul de formare (limba norvegiana + nursing) este gratuit, fiind acoperit de compania A1Care. Cazarea este asigurata in centrele noastre de formare si este, deasemenea, gratuita.

Ce se intampla daca nu pot sa invat limba norvegiana?

Se spune ca norvegiana este a doua cea mai usoara limba din lume, prim urmare majoritatea cursantilor A1Care reusesc in 6 luni de zile sa ajunga la un nivel de B1-B2, ghidati si primind feedback constant de la profesor. Oricine poate (este liber) să renunțe în prima lună, fără alte obligații față de companie. Acordul cu termenii și condițiile financiare va fi prezentat înainte de începerea cursurilor intensive online. Înainte de a intra în program, interviul candidatului se va desfășura online.

Cum pot sa ma retrag din program?

In prima luna de cand ai intrat in program, poti sa te retragi fata costuri aditionale, daca constati ca nu ti se potriveste si nu e pentru tine.

Ce posturi pentru AMG ofera A1CARE in Norvegia si unde voi lucra?

Clientii A1Care sunt pe tot teritoriul Norvegiei, prin urmare posturile pe care le ofera compania la sediul clientilor nostri sunt de: ASISTENT MEDICAL GENERALIST LA DOMICILIU & ASISTENT MEDICAL GENERALIST IN CENTRELE DE INGRIJIRE VARSTNICI.

Este garantata angajarea dupa programul de 6 luni de formare?

Cursantii care ajung la finalul programului de pregatire primesc automat un loc de munca in Norvegia, contractul pe care il semneaza fiind, din start, pe perioada nedeterminata.

Care este perioada minima pe care trebuie sa o respect si sa raman in Norvegia?

Perioada minima contractuala pe care un angajat A1Care trebuie sa o respecte este de 24 de luni. Daca isi da demisia mai devreme, va trebui sa plateasca companiei, suma aferenta cursurilor de prgatire din Romania.