Birouri: București și Baia Mare | a1(at)a1care.ro | +40-262-221222

Asistent medical general – urmează o carieră de succes în Norvegia

21 februarie 2022 radu Niciun comentariu

A fi asistent medical general nu implică doar cunoștințe, ci și responsabilitate! De aceea, dacă ești o persoană serioasă, te sfătuim să urmezi o carieră de succes chiar în Norvegia. Suntem echipa care îți vine în ajutor și-ți oferă sprijin pe întreg parcursul formării tale.

A fi asistent medical în Norvegia presupune a te forma încă din țara ta pentru a putea munci cât mai bine în țara în care ți-ai dori să faci carieră. În momentul de față, Norvegia este una dintre țările la care foarte mulți români aspiră să ajungi. A lucra în domeniul medical, însă, nu este chiar atât de ușor.

Mai întâi de toate, ai nevoie de o perioadă pe care să o dedici acumulării de cunoștințe, să înveți atât ceea ce ține de domeniul medical, cât și ceea ce ține de limba norvegiană. Iar mai apoi, este nevoie de practică pentru a te asigura că poți exersa ceea ce ai învățat!

Dacă alegi A1Care drept ghid în carierea și formarea ta, atunci beneficiezi de o perioadă de practică plătită! Cât despre întreg programul educațional, costurile aferente acestuia, sunt suportate tot de către noi.

O carieră de succes se face prin muncă, dar este direct dependentă și de oamenii pe care-i alegi pentru a te pregăti! Iată, așadar, pe scurt, 4 lucruri pentru care trebuie să ne alegi în formarea ta din punct de vedere profesional. Alături de echipa potrivită, a ocupa postul de asistent medical în Norvegia nu mai pare atât de greu.

Te ajutăm să pui bazele limbii norvegiene

Alături de experții A1Care, ai șansa de a învăța limba norvegiană de la zero. Îți oferim posibilitatea de a te înscrie în programul nostru educațional gratuit, tocmai pentru a-ți crește șansele de carieră în afara țării.

În acest sens, în scurt timp, prin pregătire corespunzătoare, vei ajunge să vorbești limba norvegiană la nivel B1-B2. Avem persoane cu experiență care se ocupă de toți cursanții noștri!

Poți obține un loc de muncă în scurt timp

Dacă ți-ai dorit să devii asistent medical generalist, însă ai întâmpinat prea multe piedici, iată că acum ajutorul este de partea ta. Prin ceea ce îți oferă A1Care, poți obține un loc de muncă în Norvegia ca asistent medical la domiciliu sau chiar în centrele de bătrâni.

Suntem de partea ta și te încurajăm să dai tot ceea ce ai mai bun pentru a-ți urma visul. Beneficiezi de tot suportul nostru, acum și în viitor!

Pachet salarial demn de luat în calcul

Tocmai pentru că nu este atât de simplu să lucrezi ca asistent medical, ți se oferă un salariu avantajos, care nu are cum să nu te mulțumească. Pe lângă asta, vrem să mai menționăm și faptul că poți beneficia și de alte lucruri.

De exemplu, nu este de omis transportul gratuit, respectiv bonificațiile alocate special călătoriilor. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți dorești cu adevărat să fii asistent medical în Norvegia, să ne dai de știre, să studiezi, iar mai apoi totul va veni de la sine.

Siguranță financiară

De câte ori nu ai pus banii în fața oricărei dorințe? De această dată, însă, îți poți urma visul, beneficiind în același timp de un salariu avantajos, care să nu te determine să te gândești la faptul că nu mai ai bani până la următorul salariu.

Urmându-ți visul, de fapt, te bucuri de o viață bună, într-una dintre țările cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa! Nu rata șansa de a face carieră din ceea ce îți place, chiar în Norvegia – țara în care ai visat să trăiești de atât de mult timp!