Birouri: București și Baia Mare | a1(at)a1care.ro | +40-262-221222

Norvegia – țara pe care poți să o alegi pentru o viață mai bună

21 februarie 2022 radu Niciun comentariu

Deții o diplomă de asistent medical general sau îți dorești să ocupi acest post în viitor? Alege să activezi în Norvegia! Este țara pe care poți să o alegi pentru o viață mai bună. Pentru un loc de muncă sigur și un mediu plăcut, alături de oameni pricepuți ca tine!

A1Care te încurajează să urmezi acest traseu, chiar dacă la început poate părea greu. Adevărul este că a studia și a aplica tot ceea ce ai învățat într-o țară nouă poate fi destul de dificil. Ceea ce trebuie să realizeze toți cei care își doresc să activeze în acest domeniu este că echipa A1Care oferă sprijin necontenit.

De asemenea, Norvegia este țară frumoasă, care oferă foarte multe posibilități în plan profesional. Se numără printre țările cu cel mai bun nivel de trai, iar sistemul medical aici nu lasă de dorit. Cu alte cuvinte, misiunea ta este să te îndrepți înspre ceva mai bun. Iar una dintre țările pe care le poți alege pentru a-ți atinge obiectivele ca asistent medical general este chiar Norvegia!

Din toate punctele de vedere, Norvegia excelează. Același lucru îl poți face și tu, lucrând ca asistent medical în Norvegia! Nu uita, totuși, că acest parcurs nu va fi foarte ușor. Tindem să credem că echipa noastră are, însă, un rol foarte important aici. Suntem liantul dintre o versiune mai bună a ta și o carieră de viitor, ale cărui baze le-ai pus chiar prin prisma noastră.

Te învățăm tot ceea ce trebuie să știi pentru a activa ca asistent medical în Norvegia

Nu mai încape îndoială că te învățăm tot ceea ce trebuie să știi pentru a activa ca asistent medical în Norvegia! Ce înseamnă asta? Ei bine, procesul de formare începe în România. Aici, cu ajutorul echipei noastre, toți viitorii asistenți medicali generaliști învață limba norvegiană, participând la un curs intensiv de formare.

Situația de față și nu numai, ne-a determinat să oferim studenților noștri șansa de a urma cursul nu doar în clasă, fizic, ci și online. Prin muncă și dedicare, se poate ajunge la un nivel avansat de vorbire. Dacă te atrage și pe tine ideea de a lucra în străinătate, în Norvegia, ca asistent medical, atunci pregătește-te! În scurt timp, poți ajunge să vorbești limba norvegiană la nivel B1-B2.

Vestea bună pe care abia așteptăm să ți-o spunem este că A1Care oferă șansa tuturor cursanților de a participa la cursuri de formare profesională. Cursul durează 6 luni și acoperă în proporții foarte mari tot ceea ce ține de domeniul asistenței medicale scandinave.

Iar pentru că vrem să te motivăm și mai mult să faci primul pas în această direcție, o să-ți mai spunem ceva! Imediat după acest curs, poți urma o perioadă de practică plătită în Norvegia! Din punctul nostru e vedere, a face practică imediat după ce ai acumulat informațiile este un mare avantaj.

Nu trebuie să te îngrijorezi de nimic apelând la echipa noastră! Acest program educațional, cu toate costurile aferente, este suportat de către noi! Ne asumăm responsabilitatea de a te forma ca viitor asistent medical în Norvegia!

Norvegia este țara care îți oferă atât de multe posibilități

Iar pentru că ai echipa A1Care alături de tine, totul este mai ușor! Ca urmare, de ce să locuiești în România și să faci ceea ce nu-ți place, când ți se oferă șansa de a activa în domeniul pe care-l iubești?

Această țară scandinavă este cea pe care trebuie să o ai în vizor dacă îți dorești să lucrezi ca asistent medical. Cât despre noi, ei bine, nu uita că suntem echipa care te poate ajuta să-ți atingi țelul!