Birouri: București și Baia Mare | a1(at)a1care.ro | +40-262-221222

Echipa A1 Care a participat la EXPOMEDICS 2022

Am fost, am văzut, ne-a plăcut, mai vrem! Așa rezumăm noi în câteva cuvinte experiența pe care am trăit-o zilele trecute la EXPOMEDICS.

A fost o bucurie și o plăcere se ne întâlnim cu atâtea cadre medicale și cadre medicale în devenire. Am cunoscut tineri frumoși și pasionați de sistemul medical, am vorbit despre A1 Care și despre provocările din domeniul medical. Din iubire și respect pentru acest domeniu s-a născut și A1 Care, cel mai complex și cel mai benefic program de studiu pentru absolvenții și studenții A.M.G..

 

Noi am dus și acolo vorba despre A1 Care, programul care îți oferă un loc de muncă sigur în Norvegia! Dacă nu ai fost prezent să îți spunem despre ce e vorba, o facem acum. A1 Care este un program de studiu gratuit, care are module practice și teoretice. Vorbim despre un program care se desfășoară pe o durată de 6 luni de zile, timp în care vei urma cursuri de limba norvegiană, cursuri de tehnică medicală scandinavă și te vei bucura și de o bursă lunară. La final ai un loc de muncă 100% în Norvegia, un salar de nerefuzat, 35 de zile de concediu plătit/an și multe alte beneficii!

Mai sunt multe de spus, dar vrem să ne întindem prea mult. Nu sta pe gânduri și profită de șanșa unică pe care ți-o oferim.

Contactează-ne imediat:

Telefonic, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00:

📲 0723 479 789

📲 0731 332 345

Prin e-mail: [email protected]

Sau poți aplica online pe: www.a1care.ro/aplica